D-idee zorgt er samen met u voor dat uw huis uw thuis wordt.

Interieuradvies is niet alleen weggelegd voor diegenen met een flinke beurs. Interieuradvies is voor iedereen toegankelijk.
Een doordacht interieurplan werkt zelfs kostenbesparend; vooraf zijn alle aansluitingen voor electra, tv, computer, etc bepaald en hoeven naderhand niet nog eens te worden verlegd. Miskopen van meubelen worden voorkomen. De kosten van het advies zijn hierdoor snel terug verdiend.

Een interieuradvies is altijd een op maat gesneden advies, dit betekent dat u altijd bij het proces betrokken bent. Het advies is voor uw woning en moet dus geheel bij u passen.

Een interieuradvies kan voor de hele woning of voor één ruimte worden gemaakt. Uitvoering van het advies kan door uzelf gebeuren of u kunt dit door D-idee laten uitvoeren. Door het opgebouwde netwerk waarin verschillende vaklieden zitten, kan het interieurplan tot uitvoering worden gebracht.

Werkwijze
Voor uw nieuwe of bestaande woning wordt een op maat gesneden advies gemaakt. Denkt u hierbij aan sfeercollage’s, meubelopstellingen, kleuradvies, lichtplan, etc.

Er wordt altijd gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek wordt er overlegd hoe D-idee u het beste kan voorthelpen met het realiseren van uw woonwensen. D-idee maakt naar aanleiding van dit gesprek een offerte waarin het plan met de kosten worden beschreven.

Producten
 • Sfeercollage’s
  Hiermee wordt in één oogopslag duidelijk welke sfeer een ruimte moet gaan uitstralen. Ook de te gebruiken materialen, meubelen en kleuren komen hierin terug.

 • Meubelopstelling
  Op een 2D plattegrond is te zien hoe de meubelen in de ruimte worden geplaatst.

 • Kleurplan
  In een A5 formaat gebonden boekje zitten alle kleuren in de juiste verhouding zoals deze gebruikt worden in een kamer.

 • Lichtplan
  Op een 2D plattegrond is te zien waar welke verlichting wordt geplaatst

 • Materiaalvoorstel
  Op een uitgewerkte lijst worden alle aan te schaffen en te (her)gebruiken materialen genoemd. Zoals meubelen, gordijnen, verlichting, vloeren, etc. • Kosten
  Door het maken van een offerte op maat komt u nooit voor verassingen te staan voor de kosten van het interieuradvies.
  Het eerste kennismakingsgesprek is altijd kostenloos.
  Binnen een straal van 40 km rond Nijverdal worden geen reiskosten in rekening gebracht, daarbuiten zijn de kosten €0,25 per km.

  Portfolio interieuradvies