Een potentiële koper heeft al binnen 30 seconden bepaald of uw huis zijn thuis kan worden.

Hoe kunt u deze cruciale seconden beïnvloeden?
Door gebruik te maken van verkoopstyling.

Wat is verkoopstyling?
Verkoopstyling is een huis verkoopklaar maken, ofwel zo aantrekkelijk mogelijk presenteren aan potentiële kopers. Het is noodzakelijk om de woning zo te presenteren dat een zo breed mogelijk publiek wordt aangesproken.

Wanneer verkoopstyling?
Het beste moment om een verkoopstyliste in te schakelen is wanneer u hebt besloten dat u uw huis in de verkoop wilt zetten, dus voordat de makelaar wordt ingeschakeld. De fotopresentatie op de woningverkoop sites zal direct optimaal zijn. Het is namelijk zo dat de meeste kopers op het internet via de fotopresentatie de eerste indruk van uw woning krijgen.
Het is echter ook nooit te laat om een verkoopstyliste in te schaken, u kunt uw woning ook restylen als deze al in de verkoop staat.

Hoe gaat verkoopstyling in zijn werk?
De verkoopstyliste bekijkt uw woning, met de kritische blik van een breed potentieel koperspubliek, en geeft tips en adviezen.

De verkoopstyliste van D-idee heeft haar opleiding, de 5-daagse Training Verkoopstylist, gevolgd bij de Styling Concepts Group (voorheen AA HomeReDesign).

Werkwijze
 • Basisconsult (geheel mondeling)
  De verkoopstyliste gaat door uw woning om deze, ruimte na ruimte, onder de loep te nemen. Zij geeft u na afloop hiervan direct een mondeling verslag. Dit, geheel mondelinge consult, duurt ongeveer 2½ uur. Met de tips en adviezen die zij geeft, kunt u direct aan de slag.

 • Basisconsult extra
  In een tijdsbestek van ongeveer 2½ uur loopt de verkoopstyliste door uw woning om deze onder de loep te nemen. Puntsgewijs wordt een adviesrapport, met een prioriteitenlijst, uitgewerkt. Deze zal u worden toegestuurd. Met dit rapport als leidraad kunt u aan de slag.

 • Restyle project
  Na het basisconsult of het basisconsult extra kunt u gebruiken maken van onze service om uw restyle project uit te voeren. Met een budget dat van te voren met u wordt afgesproken (op basis van nacalculatie) voert D-idee het hele plan uit.
 • Finishing touch moment
  Als u een basisconsult of het basisconsult extra heeft afgenomen, kunt u door D-idee een finishing touch laten uitvoeren.
  Met reeds aanwezige accessoires worden de puntjes op de i gezet voor de fotopresentatie, voor bezichtigingen of voor een open huizen route.

 • Online verkoopstylingadvies
  Aan de hand van de door u gemailde foto’s maakt D-idee een verkoopstylingadvies voor de buitenkant van de woning en 3 kamers in de woning. Per mail ontvangt u de factuur. Zodra de betaling binnen is wordt het advies naar u gemaild • Kosten
 • Basisconsult
  De kosten voor het basisconsult zijn €195,- voor een woning tot en met drie slaap- / werkkamers. Voor elke extra kamer wordt €30,- in rekening gebracht.

 • Basisconsult extra
  De kosten voor het basisconsult plus een adviesrapport, met prioriteitenlijst zijn €390,- voor een woning tot en met drie slaap- / werkkamers.Voor elke extra kamer wordt €50,- in rekening gebracht.

 • Restyle project
  Voor het uitvoeren van een restyle project wordt een offerte gemaakt, rekening houdend met uw budget.

 • Finishing touch moment
  Voor een ½ uur zijn de kosten €50,-, voor 1 uur zijn de kosten €95,- en voor 1½ uur zijn de kosten €125,-. Met u wordt overlegd hoeveel tijd er nodig is voor de finishing touch.

 • Online verkoopstylingadvies
  De kosten voor het online advies bedragen €90,- voor de buitenkant van de woning en 3 (door u te kiezen) kamers. De kosten voor een extra ruimte zijn €25,-. • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Binnen een straal van 40 km rond Nijverdal worden geen reiskosten in rekening gebracht, daarbuiten zijn de kosten €0,25 per km.

  Portfolio verkoopstyling